Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: کتاب «روله» بازگو کننده داستانی از تحولات انقلاب اسلامی ایران است، داستان یک دانش‌آموز و برادرش که به خاطر آرمانها و اعتقاداتشان به شهادت می‌رسند.

رضا جمشیدی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «سرفه های خونین» گفت: کتاب «سرفه های خونین» که «روله» تغییر نام داده است بازگو کننده داستانی از تحولات انقلاب است، داستان یک دانش‌آموز و برادرش که به خاطر آرمانها و اعتقاداتشان به شهادت می‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد کتاب «روله» ابراز کرد: کتاب در قالب داستانی بلند نوشته شده و به سیر تحولات انقلاب اسلامی همچنین تاثیرش بر خانواده‌ها حتی خانواده‌هایی که در نقاطی دور از پایتخت هستند پرداخته است.

جمشیدی به بخش‌هایی از کتاب اشاره و ابراز کرد: داستان سرفه‌های خونین به داستان دانش آموز و براد سربازش تعلق دارد که هر دو در خانواده ای معتقد زندگی می‌کنند، دانش آموز از بیماری التهاب ریوی رنج می برد و در عین حال برادری دارد که سرباز است و حوزه خدمت او در تهران قرار گرفته است، این در حالی است که تحولات جامعه او را به سوی اوج التهابات ۱۳ آبان و به خاک و خون کشیدن بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان پیش می‌برد.

وی به بخش دیگری از کتاب «روله» اشاره و بیان کرد: دانش آموزی که سال‌های آخر مقطع دبیرستان را می‌گذراند به دلیل حضور مداوم در تظاهرات التهابات ریه‌اش بیش از گذشته او را آزار می دهد و پزشکان به او توصیه می‌کنند که برای مداوای بهتر به تهران منتقل شود لذا او مجبور می‌شود که به تهران بیاید اما درگیری های انقلاب بار دیگر او را به خیابانها می کشاند اوج این تظاهرات‌ و اعتراض‌ها در روز ۱۳ آبان را نشان می‌دهد لذا این دانش‌آموز نیز در بین جمع تظاهرکنندگان حضور پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید


نویسنده کتاب «فراتر از جنگ» جذاب ترین بخش کتاب «سرفه های خونین» را مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد: حضور این دانش آموز مصادف است با روز ۱۳ آبان روزی خاص و ویژه در تاریخ انقلاب اسلامی، او در تظاهرات آن روز شرکت می‌کند برای دفاع از اعتقاداتش به همراه سایر دانش‌آموزان و دانشجویان اعتراض خود را اعلام می‌کند اما هنگامی که سربازان رژیم پهلوى تلاش دارند تا با کمک گازهای اشک آور مردم را متفرق کنند این دانش آموز با استنشاق این گازها دچار شوک شده و ریه هایش به شدت آسیب می بیند، تاثیر این التهاب به حدی زیاد است که او همان جا به روی زمین می‌افتد.

جمشیدی به شیوه نگارش کتاب «روله» اشاره و ابراز کرد: کتاب به شیوه داستانی بلند و روایی بیان شده و از صفر تا صد بدون قطع شدن و با فضاسازی مناسب برای مخاطب ارائه شده است، هیچ گونه فلش بک در روایت قرار نگرفته اما سادگی و روان نویسی آن سبب می‌شود تا هر مخاطبی را به خواندن این کتاب مشتاق شود. کتاب بزودی در انشارات دیباچه منشر می شود.

وی علل نامگذاری کتاب با عنوان «روله» را ابراز و بیان کرد: کتابم در ابندا «سرفه های خونین» نام گذاری شد زیرا شخصیت اول داستان دچار التهابات تنفسی شدید است اما اعتقاداتش سبب می شود که دست از جان بشوید و برای حفظ باورهای خود و همراهی با سایر انقلابیون دست از مبارزه نکشد، در عین حال آخرین سرفه‌هایی که همراه با خون دارد در زمانی انجام می‌شود که سرش بر بالین برادر سرباز شهیدش قرار دارد که البته اخیرا به دلیل برخی پیشنهادت در مورد نام کتاب اقدام به تغییر آن کردم و نامش را «روله» گذاشتم.

وی در همین راستا اضافه کرد: «روله» در زبان کردی به معنای جگرگوشه و فرزند نازنین است و از آنجایی که در چند بخش کتاب مادر این دو برادر از روی نگرانی بسیار از این کلمه استفاده کرده و در پایان داستان با شهادت دو فرزندش در روز سیزدهم آبان ماه مواجه می‌شود لذا نام این کتاب را به «روله» تغییر دادم.

جمشیدی پیرامون پیام کتاب «روله» بیان کرد: پیام کتاب «روله» در حقیقت روایت کننده فضای انقلاب و تلاش همه اقشار در تمام نقاط کشور برای پیروزی انقلاب اسلامی است، تلاش‌هایی که مقاومت دشمن و بیرحمی های رژیم شاهنشاهی روبرو شده و داستان به حکایت این بی رحمی ها پرداخته است لذا باید توجه داشت که انقلاب اسلامی تنها متعلق به بخش یا گروه و یا شهری خاصی نیست بلکه تمام مردم شهرهای ایران برای پیروزی انقلاب تلاش های فراوانی کردند، این داستان در مورد فرزندان جوان و برومند یک خانواده سرپل ذهابی است و اینکه دست تقدیر چگونه آنان را روبروی دانشگاه تهران و در چه شرایطی به یکدیگر رساند.

این نویسنده کتاب خاطرنشان کرد: با تغییراتی که در کتاب «روله» با نام قبلی «سرفه‌های خونین» انجام شد قرار است به زودی نسخه جدید این کتاب با نام جدید «روله» و طرح جلد جدید وارد بازار نشر شود.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات سیزده آبان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات سیزده آبان انقلاب اسلامی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۵۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟

خلاصه بیانات حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار که صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهش ۱۴۰۳ برگزار شد، به این شرح است:

- پیشرفت،‌ امنیت، سلامت، علم و تحقق همه ارزش‌های انسانی و اسلامی در کشور در گرو وجود نیروی انسانی مناسب است که این کار عظیم برعهده آموزش‌وپرورش است.

- ترمیم سند تحول با استفاده از نخبگان داخل و خارج آموزش‌وپرورش، باید مستمر ادامه یابد.

- توانمندسازی معیشتی و مادی معلمان همیشه مورد تأکید بوده و اکنون نیز هرچه ممکن است باید در این زمینه تلاش شود.

- معلم از نیروی معنوی و عشقی که در وجود هر انسانی به تعلیم و تربیت وجود دارد، استفاده کند و با بهره‌مندی از ملزومات، نیازها و تجربیات، شغل پرمرتبت معلم را قوام و استواری و استحکام دهد.

- نیت، روحیه، انگیزه و درک حقیقی از «معلمی»  لازمه پرورش نسل‌ نو است.

 - تقویت مراکز تربیت معلم لازمه دستیابی جامعه معلمین به سطح تراز است.

- دانشگاه فرهنگیان و دیگر مراکز تربیت معلم باید کاملاً تقویت شوند.

- صرف توجه معلم به مسائل پرورشی کافی نیست و باید مجموعه‌ای، متولی این مسئله بسیار مهم باشد.

- جلوگیری از ایجاد و شیوع آسیب‌های اجتماعی جزو توقعات از جوانان است.

- در خود مدارس آسیب‌های اجتماعی وجود نداشته باشد که این جزو وظایف معاونت پرورشی است.

- تبیین صحیح مسائل بنیادی کشور و نظام برای نوجوانان و جوانان، وظیفه دیگر معاونت پرورشی است.

- دانش‌آموزان، جوانان و نوجوانان باید از منطق و عقلانیت سیاست‌ها و رفتار نظام باخبر باشند و بدانند پشت شعارهای  «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیلِ» ملت چه منطقی نهفته است و چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست.

- ثبات مدیریتی در آموزش و پرورش مهم است.

- در مدیریت‌های سطح بالا تا متوسط تأکید بر ثبات دارم تا بتوان برنامه‌ها و کارهای مهم را دنبال کرد.

- الگوسازی و معرفی نمونه‌های برتر معلمان ضروری و شوق‌آفرین است.

- معلم باید در کنار علم‌آموزی، انگیزه، همت، اعتماد به نفس و شوق به درس و کار هم به دانش‌آموز بدهد تا ظرفیت‌های درونی او شکوفا شود.

- «دادن نگاه ملی به دانش‌آموز» انتظار دیگر است، یعنی دانش‌آموز بداند که تحصیل و کلاس درس قطعه‌ای از حرکت عمومیِ پیشرفت و جزیی از ماشین عظیم پیش‌برنده کشور و نظام است.

- «امیدآفرینی» ، «تشویق دانش‌آموزان به فعالیت‌های اجتماعی» و همچنین «مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان»، توصیه‌های دیگر رهبر انقلاب به معلمان بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • ۲ کتاب مناسب مداحان و منبری‌ها در راه نمایشگاه
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۷۵۰ شهید دفاع مقدس تک فرزند خانواده بودند
  • ماجرای عجیب مرگ یک دانش آموز با مشت یک همکلاسی
  • ماجرای هولناک مرگ پسر دانش‌آموز با مشت همکلاسی
  • داستان شگفت‌انگیز یک معلم در«مدیر مدرسه شریعت»/ از مبارزه با بهائیت تا تربیت چوپانی که مدیر مدرسه شد
  • پایان انتظار ۳۷ ساله مادر شهید در شیراز